Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

 Kirurgi Esko Ripaoja pe 15.02. ja ti 19.02.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa pe 15.02. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 16.02. Erikoislääkärin lähetteellä.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ma 25.02. ja to 28.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 26.02. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 04.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ti 05.03.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 06.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  pe 08.03. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 11.03. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

 

 

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

 Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Yleislääkäri (ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva) Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääkäri Jaakko Sutinen