Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

  

 

 

Yleislääkäri Henri Lempinen  ma 19.08. ja ti 20.08. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  ti 20.08. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 21.08., pe 23.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  pe 23.08. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen ma 26.08. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja to 29.8 ja pe 30.08. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa pe 30.08. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  la 31.08. Myös ilman lähetettä.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  pe 13.09. ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola ma 16.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti ke 18.09. ja to 19.09. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 

 

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen  Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.