Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Yleislääkäri Henri Lempinen  ma 20.01., ma 03.02. ja ma 17.02. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 22.01. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  ke 22.01. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Ortopedian erikoislääkäri Imke Höfling  to 23.01. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen   pe 24.01. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Jenni Tahkola pe 24.01. Mm. Uniapnea-asiakkaat, keuhkosairaudet ja allergiat.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 27.01.  Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Päivi Ovaskainen ti 28.01. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä pe 31.01. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  su 02.02. Myös ilman lähetettä.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 03.02.  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen  ke 05.02. Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti  to 06.02. ja ti 11.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

  Kirurgi Esko Ripaoja pe 14.02. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ti 18.02. ja ke 19.02. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

 

 

 Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 Yleislääketieteen erikoislääkäri Satu Ojalainen Yleislääketieteen asiakkaat, todistukset, luomenpoistot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Yleislääkäri Jaakko Westerberg  Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Merja Taskinen Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)