Syke Vuokatti

Meidän kautta saatavilla myös influenssarokotteita. Vahvista oma suojasi talven influenssakautta varten ja varaa aika influenssarokotukselle!

 

Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ti 11.12. ja to 13.12. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ma 17.12.  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 19.12. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa to 20.12. ja pe 21.12. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Yleislääkäri (ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva) Anni Aavikko pe 21.12. ja su 23.12. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti la 22.12. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) su 23.12. Erikoislääkärin lähetteellä.

 LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen to 27.12. ja pe 28.12. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  to 10.01. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola ma 14.01. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 

 

 Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

 Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukse

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgiaan erikoistuva lääkäri Tuomo Korhonen

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Radiologi Arto Haapanen Ultraäänitutkimukset

Yleislääkäri Jaakko Sutinen  Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.