Syke Vuokatti

Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä. 

 

 

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 14.07.  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon erik. lääk. Markku Pirinen ma 20.07. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Ortopedian erikoislääkäri Imke Höfling ti 21.07. ja to 30.07. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat

Yleislääkäri Henri Lempinen ma 03.08. ja ma 17.08. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 02.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. 

 

 

 

Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Jenni Tahkola  Mm. Uniongelmat, Uniapnea-asiakkaat, keuhkosairaudet ja allergiat.

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!

Kirurgi Esko Ripaoja  Kirurgiset asiakkaat ja todistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen. (Kuopion laserklinikka)

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Ortopediaan ja traumatologiaan erik.lääk. Anni Aavikko Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

LT, yleislääkäri, psykiatrian erikoislääkiksi erikoistuva Juha Käkelä Yleislääketieteen potilaat, todistukset sekä psyykkisten sairauksien potilaat.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) Myös ilman lähetettä.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.