Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti ti 18.02.  ja to 27.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  ke 19.02. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Ortopedian erikoislääkäri Imke Höfling   to 20.02. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Päivi Ovaskainen  ti 18.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ti 18.02.  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

 Röntgenlääkäri Anita Hiltunen ma 24.02. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääkäri Henri Lempinen ma 24.02. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

 Kirurgi Esko Ripaoja ti 25.02. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 26.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Jenni Tahkola   pe 28.02. Mm. Uniongelmat, Uniapnea-asiakkaat, keuhkosairaudet ja allergiat.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä pe 28.02. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  su 01.03. Myös ilman lähetettä.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 09.03. ja ma 16.03. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 09.03.  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen  ke 11.03. Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  ti 07.04. ja ke 08.04.Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

 

 

 Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen   Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Yleislääketieteen erikoislääkäri Satu Ojalainen Yleislääketieteen asiakkaat, todistukset, luomenpoistot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Yleislääkäri Jaakko Westerberg  Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Merja Taskinen Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)