Syke Vuokatti

Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä!

 

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 5.12. ja 19.12. Myös ilman lähetettä. 

 

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, liikuntatieteiden maisteri Imke Höfling to 3.12., to 10.12. ja to 17.12. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat.

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen pe 4.12. Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!

Yleislääkäri Henri Lempinen ma 7.12. ja ma 21.12. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 8.12., ti 15.12. ja ti 22.12. Yleislääketieteen ja oman erikoisalan potilaat, todistukset.

LT, yleislääkäri, psykiatrian erikoislääkäriksi erikoistuva Juha Käkelä ke 9.12., pe 11.12., ma 14.12. ja to 17.12. Yleislääketieteen potilaat, todistukset sekä psyykkisten sairauksien potilaat.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 9.12. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen ma 21.12. Ultraäänitutkimukset, mm. vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 

 

 

 

 

 

Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Jenni Tahkola mm. uniongelmat, uniapnea-asiakkaat, keuhkosairaudet ja allergiat.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon erik. lääk. Markku Pirinen Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erik. lääk. Janne Tuovila Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen (Kuopion laserklinikka).

Ortopediaan ja traumatologiaan erik.lääk. Anni Aavikko Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.