Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 Yleislääkäri Henri Lempinen ma 30.03. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti ti 31.03., to 02.04. ja ti 07.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  ke 01.04. ja ke 08.04. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin..

Ortopedian erikoislääkäri Imke Höfling  to 02.04. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat

 Röntgenlääkäri Anita Hiltunen ma 06.04. Ultra.äänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 06.04. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen  ke 08.04. Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  la 11.04. Myös ilman lähetettä.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu to 23.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 04.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

 

 

 

 

 

 

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Merja Taskinen Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)

 Kirurgi Esko Ripaoja  Kaikki kirurgiset. taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

  Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Jenni Tahkola Mm. Uniongelmat, Uniapnea-asiakkaat, keuhkosairaudet ja allergiat.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Päivi Ovaskainen  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

 Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen   Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Yleislääketieteen erikoislääkäri Satu Ojalainen Yleislääketieteen asiakkaat, todistukset, luomenpoistot.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Yleislääkäri Jaakko Westerberg  Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.