Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

 

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  ke 11.12. ja ke 22.01. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen ma 16.12. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Päivi Ovaskainen ti 17.12. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 17.12.  ja ti 31.12. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Kirurgi Esko Ripaoja ke 18.12. ja pe 20.12. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  su 22.12. Myös ilman lähetettä.

Yleislääkäri Henri Lempinen  ma 30.12. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi to 09.01. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

Yleislääketieteen erikoislääkäri Satu Ojalainen to 9.01. ja pe 10.01. Yleislääketieteen asiakkaat, todistukset, luomenpoistot.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 13.01.  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

  

 

 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Yleislääkäri Jaakko Westerberg  Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Merja Taskinen Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen  Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!