Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

  

 

 

 

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen ma 21.10. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 22.10.  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Merja Taskinen ke 23.10. Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  la 26.10. Myös ilman lähetettä.

Yleislääkäri Henri Lempinen  ma 28.10. ja ti 29.10. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 30.10.  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen ma 04.11. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola ma 04.11.  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 

 

  

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Kirurgi Esko Ripaoja Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Yleislääkäri Jaakko Westerberg  Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen  Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, ota levykkeet mukaan vastaanotolle!