Syke Vuokatti

Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä!

 

Yleislääkäri, psykiatrian erikoislääkäriksi erikoistuva Juha Käkelä pe 18.9., ma 21.9., ti 22.9., to 24.9., ti 29.9. ja pe 2.10. Yleislääketieteen potilaat, todistukset sekä psyykkisten sairauksien potilaat.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen ti 22.9. Ultraäänitutkimukset, mm. vatsa, nivelet ja kilpirauhanen. 

Ortopedian erikoislääkäri Imke Höfling to 24.9. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 26.9. Myös ilman lähetettä. 

Yleislääkäri Henri Lempinen ma 28.9. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ke 30.9., ke 14.10. ja ke 28.10.. Yleislääketieteen ja oman erikoisalan potilaat, todistukset.

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen ke 07.10. Vain kirurgiset asiakkaat. Huom! Mikäli olet jo käynyt röntgen-/mri -kuvissa, otathan levykkeet mukaasi vastaanotolle!

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola ti 13.10. ja to 15.10. ja fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 28.10. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

 

 

 

 

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon erik. lääk. Markku Pirinen Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja mm. ajokorttitodistukset.

Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Jenni Tahkola  mm. uniongelmat, uniapnea-asiakkaat, keuhkosairaudet ja allergiat.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen (Kuopion laserklinikka).

Ortopediaan ja traumatologiaan erik.lääk. Anni Aavikko Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.