Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 17.06. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 18.06. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 29.06. Myös ilman lähetettä

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 01.07. ja ke 03.07. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääkäri (ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva) Anni Aavikko pe 05.07. ja ma 08.07. Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja pe 12.07. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 24.07. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

 

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

Psykoterapeutti Tuija Välimaa   Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Työterveyshuollon erikoislääkäri Hannu Pyykkönen Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

 Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen

Yleislääkäri Jaakko Sutinen 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen  Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.