Lääkärikeskus Medikatti Suomussalmi

Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ti 23.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä pe 26.04. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 27.04. Erikoislääkärin lähetteellä.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  pe 26.04., la 27.04., ma 29.04. ja ti 30.04. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 29.04. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 07.05. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 08.05.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti ti 14.05 Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi to 16.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 20.05. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

 Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Yleislääkäri (ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva) Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen

Yleislääkäri Jaakko Sutinen 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen  Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Fysioterapeutti Markku Vikström ti 23.04. Alaraajatutkimuksen ja tukipohjalliset

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  ke 24.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 03.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot

Kirurgi Esko Ripaoja to 09.05.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu 

Yleislääkäri,  naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset. 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 

Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu to 18.04.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ti 23.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 27.04. Erikoislääkärin lähetteellä.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 02.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot

 Fysioterapeutti Markku Vikström to 09.05.  Alaraajatutkimuksen ja tukipohjalliset.

 Kirurgi Esko Ripaoja  pe 10.05.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  ti 14.05. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  ke 15.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

 

 Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 

Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu

Koulukatu 10
88900 KUHMO
fax. (08) 652 0882

(08) 652 1533

info@kuhmonlaakaripalvelu.fi

Ajanvaraus

Puhelimitse:
ma-to 8.15-16.00
pe 8.15-15.00

 

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla