Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 21.01. ja ti 18.02. Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Fysioterapeutti Markku Vikström to 23.01. Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 07.02. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti  ma 10.02. ja ma 17.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 12.02. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ma 24.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

 

 

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.