Kuhmon Lääkäripalvelu

Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

 Kirurgi Esko Ripaoja pe 15.02. ja ti 19.02.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa pe 15.02. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 16.02. Erikoislääkärin lähetteellä.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ma 25.02. ja to 28.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 26.02. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 04.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ti 05.03.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 06.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  pe 08.03. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 11.03. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

 

 

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

 Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Yleislääkäri (ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva) Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääkäri Jaakko Sutinen 

 

Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 


Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  to 28.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 06.03.

 

 Kirurgi Esko Ripaoja  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot

Fysioterapeutti Markku Vikström Alaraajatutkimuksen ja tukipohjalliset

Yleislääkäri,  naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset. 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 16.02. Erikoislääkärin lähetteellä.

Kirurgi Esko Ripaoja to 21.02.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen pe 01.03.  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi to 07.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  to 07.03.

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 22.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

Fysioterapeutti Markku Vikström  Alaraajatutkimuksen ja tukipohjalliset.

 Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 

Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu

Koulukatu 10
88900 KUHMO
fax. (08) 652 0882

(08) 652 1533

info@kuhmonlaakaripalvelu.fi

Ajanvaraus

Puhelimitse:
ma-to 8.15-16.00
pe 8.15-15.00

 

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla