Kuhmon Lääkäripalvelu

Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

  

 

 

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen ma 23.09. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

 Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 24.09.  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  ke 25.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  la 28.09. Myös ilman lähetettä.

 Yleislääkäri Henri Lempinen   ma 30.09. ja ti 01.10.Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Yleislääkäri Jaakko Westerberg ti 01.10., ke 02.10., to 03.10. ja pe 04.10. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola ma 07.10.  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

  Merja Taskinen ke 23.10. Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)

 

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

 Kirurgi Esko Ripaoja Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen  Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

 Psykoterapeutti Tuija Välimaa  Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

 

 

Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 26.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  to 26.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

 Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ma 30.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Fysioterapeutti Markku Vikström  to 10.10.  Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 15.10. Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

 

 

Yleislääkäri,  naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 Kirurgi Esko Ripaoja  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset. 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 

 

Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

HUOM! Uusi osoitteemme 1.8.2019 lähtien Koulukatu 20 (Ainola), 88900 KUHMO.

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  pe 27.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 27.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 01.10. Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ma 07.10.  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Fysioterapeutti Markku Vikström  to 17.09. Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

 Merja Taskinen to 24.10. Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)

 

 

 

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti   Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 Kirurgi Esko Ripaoja Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 

 

 

Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu

Koulukatu 20 (Ainola)
88900 KUHMO

(08) 652 1533

info@kuhmonlaakaripalvelu.fi

Ajanvaraus

Puhelinajanvauksemme on avoinna:
Ma-to klo 08.15-16.00
Pe klo 08.15-14.00

 

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla