Kuhmon Lääkäripalvelu

Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

  

 

 

Yleislääkäri Henri Lempinen  ma 19.08. ja ti 20.08. Yleislääketieteen potilaat, ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  ti 20.08. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ke 21.08., pe 23.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  pe 23.08. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen ma 26.08. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja to 29.8 ja pe 30.08. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa pe 30.08. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

MRI-kuvaukset (magneettirekka)  la 31.08. Myös ilman lähetettä.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen  pe 13.09. ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola ma 16.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti ke 18.09. ja to 19.09. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 

 

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva lääkäri Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen  Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 

 

 

Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 20.08. ja ti 17.09. Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu to 22.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 28.8. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ke 04.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 13.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Yleislääkäri,  naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti to 19.09. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 

 

 Fysioterapeutti Markku Vikström  Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset. 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 

 

Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

HUOM! Uusi osoitteemme 1.8.2019 lähtien Koulukatu 20 (Ainola), 88900 KUHMO.

 

 

Fysioterapeutti Markku Vikström to 22.08. Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu pe 23.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen to 29.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Kirurgi Esko Ripaoja pe 30.08. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 03.09 Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 12.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti  ke 18.09. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 18.9. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 

 

 

 

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

 

 

Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

 

 

 

Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu

Koulukatu 20 (Ainola)
88900 KUHMO

(08) 652 1533

info@kuhmonlaakaripalvelu.fi

Ajanvaraus

Puhelimitse:
ma-to 8.15-16.00
pe 8.15-15.00

 

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla