Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

HUOM! Uusi osoitteemme 1.8.2019 lähtien Koulukatu 20 (Ainola), 88900 KUHMO.

 

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  ti 21.01. ja ti 25.02.Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti  to 06.02. ja ti 11.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

 Yleislääkäri Henri Lempinen ti 04.02. Yleislääketieteen potilaat sekä ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 06.02. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

 Kirurgi Esko Ripaoja  to 13.02. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä ke 19.02. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi to 20.02. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

 

Fysioterapeutti Markku Vikström  Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

 Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Merja Taskinen  Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)