Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu to 18.04.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ti 23.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 27.04. Erikoislääkärin lähetteellä.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 02.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot

 Fysioterapeutti Markku Vikström to 09.05.  Alaraajatutkimuksen ja tukipohjalliset.

 Kirurgi Esko Ripaoja  pe 10.05.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti  ti 14.05. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  ke 15.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

 

 Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.