Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

HUOM! Uusi osoitteemme 1.8.2019 lähtien Koulukatu 20 (Ainola), 88900 KUHMO.

 

 

Fysioterapeutti Markku Vikström to 22.08. Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu pe 23.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen to 29.08. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Kirurgi Esko Ripaoja pe 30.08. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 03.09 Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 12.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti  ke 18.09. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 18.9. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 

 

 

 

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

 

 

Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.