Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

HUOM! Uusi osoitteemme 1.8.2019 lähtien Koulukatu 20 (Ainola), 88900 KUHMO.

 

 

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  ti 25.02.Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

 Kirurgi Esko Ripaoja ke 26.02. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura ma 09.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

 Fysioterapeutti Markku Vikström  ke 11.03. Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti  ma 30.03. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

 

 

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääkäri Henri Lempinen  Yleislääketieteen potilaat sekä ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

 Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Merja Taskinen  Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)